Cautare

4088 de rezultate pentru "sanin ioan str jijia nr 12 bl 1214 iasi" (2.87 secunde)
- Au aparut noi detalii in cazul dublei sinucideri din Iasi. Purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul din Iasi, Carmina Pascal, a declarat miercuri la Realitatea TV ca cei 2 soti aveau o alcoolemie extrem de mare.
Mars motorizat intre Iasi si Bucuresti pentru sustinerea Autostrazii A 8:
ARO, adus la viata de niste studenti din Iasi ARO Campulung a disparut in 2004. ... Insa ARO nu a murit si in sufletele noastre, cu atat mai putin in sufletele unor studenti din Iasi.
Deputatul PDL Ioan Oltean, vicepresedinte al partidului si lider al filialei judetene Bistrita-Nasaud, si-a completat proprietatile imobiliare cu un teren de 3.000 de metri patrati in Tunari, achizitionat anul acesta.
Ioan Paul al II-lea, mai aproape de sfintenie:
Ioan Silviu Batariuc va recomanda o tinuta barbateasca superba pentru aceste zile frumoase de primavara. ... Profesor de religie la Liceul Tudor Vladimirescu, Ioan Silviu Batariuc este extrem de talentat:
Ioan Moraru, cel de-al cincilea roman laureat al Premiului Nobel, premiul pentru Pace decernat in 1985 Senatorul Viorel Chiriac a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata:
Casa Maicii Domnului din Efes - traditie si istorie Conform traditiei crestine, Maica Domnului a fost adusa in Efes de catre Sfantul Apostol Ioan Evanghelistul, la scurt timp dupa Invierea din morti a Domnului Hristos, aici urmand a locui pana la Adormirea ei.
Pentru intelegerea exacta, in proiectul meu macheta este de la str. Dobrogei la Volna cu soseaua Chiciului, si de la trotuarul sud al str. ... Str.Scanteii -s tr.
Dinicu Golescu/ Str. Berzei / Str. ... Acestea vor circula pe sensul spre Eroilor, de la intersectia Str. ... Dinicu Golescu, Str. Stirbei Voda, urmand apoi traseele initiale.
Pentru intelegerea exacta, in proiectul meu macheta este de la str. Dobrogei la Volna cu soseaua Chiciului, si de la trotuarul sud al str. ... Str.Scanteii -s tr.
Cantacuzino din Eforie Sud, dupa ce, in prealabil, au fost efectuate lucrari de pregatire pe mai multe strazi din Eforie Nord, suprafata totala fiind de 15.000 mp (str. Progresului, str. Spiru Haret, str. M.Kogalniceanu, str.
12 potentiale situri contaminate Potrivit proiectului guvernului, identificarea preliminara a siturilor contaminate (zona definita geografic, exact delimitata in suprafata si adancime, poluata cu substante biologice, chimice sau radioactive) va fi realizata de Agentia Nationala pentru Protectia Mediului.
O "Autostrada pietonala" va fi construita in centrul Bucurestiului - VEZI 39 DE PROIECTE - Ansamblu Dambovita - Pod Mihai Voda, pod pietonal si pentru biciclisti si parcaje subterane - Podul Calicilor - Ansamblu Urban Domnita Balasa si parcaj subteran - Pod Pietonal si ciclist in Parcul Izvor si Curtea MNAC - Piata Constitutiei - amenajarea spatiului public pentru evenimente si parcaj subteran - Parcare supraetajata automatizata - str.
Circulatie rutiera deviata pentru realizarea Magistralei de metrou 5 In scopul realizarii obiectivului "Magistrala de metrou 5 - Drumul Taberei - Eroilor - lot L1.2 - statia Valea Ialomitei inclusiv depoul si galeria de legatura", se inchide circulatia rutiera pe str. Valea Ialomitei intre Drumul Taberei si str.
Sebastian - Str. Izvor - B-dul Ghencea / Str. ... Orhideelor - Str. ... Viilor / Str. Odoare - Calea Serban Voda In perioada 2 - 6 august, Politia Rutiera a emis dispozitii de desfiintare pentru 8 piste de biciclete din Capitala.
Burebista, in Bucuresti și Express str. ... Burebista se afla pe bulevardul Burebista, nr. ... Express str. Domneasca se afla pe str. Domneasca, nr.
Noul supermarket, Market Str. ... Date cheie despre Market Str. ... Str. Calea Eroilor, nr. ... 0374.462.256 Gama de servicii a noului Market Str.
Galati, se afla la parterul unei foste cladiri Romtelecom, pe Str. Grigore Hagiu nr 3. ... Ieri, pe Str. Isaccei nr. ... Victorie nr.7, cu suprafata totala de 334 mp si sala de vanzari de 212 mp. ... Granicerilor nr.
Deschis in format City, magazinul din Predeal, al 19-lea din judetul Brasov, se gaseste pe B-dul Mihail Saulescu, nr. ... Situata pe str. Letea, nr.13, sc. ... De astazi, localitatea Stulpicani, judetul Suceava, dispune de un magazin PROFI Loco pe str. Principala, nr.
google-analytics.com